tiistai 1. lokakuuta 2013

Oon aseeton sun edessä

Olen paska ihminen. Läski, joka syö aivan liikaa. Tämä päivä meni aivan perseelleen, enkä halua päivittää ruokapäiväkirjaa. Ei auta, vaikka kulutinkin melkein kaiken, mitä söin. Nyt se loppuu. Huomisen elän tupakalla, kahvilla ja energiajuomilla. Piste.

Sain uuden ajan polille. Torstaina. En tiedä, mitä ajatella. En tiedä, haluanko mennä, mutta menen silti. Mutta en joudu menemään yksin ja se on hyvä asia. Muuten en ikinä pääsisi perille asti, en ikinä. Vaikeinta on kuitenkin ehkä tämä kaikki salailu. Pitää keksi selityksiä minne menen, koska en voi kertoa meneväni sairaalaan. Ehkä kuuluisinkin hullujen huoneelle...

8 kommenttia:

  1. Energiajuomissahan on ihan vitusti kaloreita D:?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esimerkiks ED light versioissa on pullossa 40kcal ja se pitää nälän poissa ja antaa energiaa. Ei semmoinen päivässä ole paha, jos ei juurikaan syö mitään muuta.

      Poista
  2. Tosi paljon tsemppii! Mut HUOMAUTAN, että enerkia juomat on tositosi epäterveellisii kaloripommei, et.. No mutta, tsemppii mitä sitten teetkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tohon edelle kommentoin tätä asiaa, eli juon vain light versioita eikä se ole silloin paha jos ei syö muuta. Epäterveellisyyttä en puolustele, mikä mun toiminnassa olis terveellistä... Mutta kiitos!

      Poista
  3. Tsemppiä! Energiajuomat tosiaan antaa energiaa eikä lihota, jos juuri muuta ei syö.

    Hali pikkunen <3

    VastaaPoista

Jätä jälkesi tähän blogiin?