perjantai 7. kesäkuuta 2013

Hurja painonpudotus luvassa!

Ja taas huono päivä.
Huomenna en kyllä enää alistu siihen!

LargeHuomenna on kisat, joten ihan satavarmasti
mut pakotetaan aamulla syömään, mutta hyvällä
säkällä pystyn pysyyn helposti alle 400kcal.
Ja kulutan myös paljon päivän aikana.

Katsoin tänään hetken telkkarista Hurjaa painonpudotusta
ja ei jumalauta miten siitä sai uutta motivaatioo!

Mä en todellakaan halua tulla semmoseks läskiks!
Sen tavote oli pudottaa kolmessa kuukaudessa 40kg.
Mä en ihan niin paljoo pysty laihdutatan, mutta ehkä puolet?
Sillon painaisin n. 40kg.
Ei kai se ole liian vähän?
No ei todellakaan!

Jos laihtuisin puoli kiloo päivässä, niin
siihen menis n. 40 päivää.
Siis alle kaks kuukautta!
Olisin kesän lopussa laiha!

Large


2 kommenttia:

  1. Kyllähän se 40 kg on epäterveen vähän tuon pituiselle, mutta sitähän sinä varmaan tavoitteletkin. Niinhän tuo painoindeksi tuossa sivussakin sanoo, jos nuo arvot syöttää: "This means... that you are too thin."

    Puoli kiloa päivässä on äärimmäisen nopeaa laihduttamista. 60 kiloinen ihminen muutenkin laihtuisi todennäköisesti vain 1,5 - 2 kiloa _viikossa_, jos ei söisi ollenkaan. Noissa painonpudotus-ohjelmissa laihtuminen on tätä nopeampaa, koska ne ihmiset käyttävät valtaosan ajastaan päivästä liikuntaan ja ovat jatkuvasti ravitsemusterapeuttien ja lääkärien valvottavana, joten he voivat turvallisesti laihduttaa äkillisesti. Lisäksi heillä on hemmetisti enemmän massaa, jolloin peruskulutuskin on huomattavasti suurempi kuin normaalipainoisella tytöllä.

    Puolen kilon laihdutus päivää kohden vaatisi noin 3500 kcal kulutuksen päivittäin eikä ollenkaan ruokaa. Eli tähän pääsisi esimerkiksi treenaamalla nelisen tuntia päivässä aerobiccia, vauhdikasta pyöräilyä tms.

    Kyllähän sä varmaan nämä asiat tiesitkin, jos kerran olet laihduttamisesta kiinnostunut. En halua tällä kommentilla masentaa, enkä varsinkaan kannustaa olemaan syömättä lainkaan. Ilmaisin tämän siksi, että voisin auttaa sua huomaamaan tuota epärealistisuuttasi, ettet niin suuresti pettyisi itseesi, kun et pääse tuohon tavoitteeseen, sillä se olisi fyysisesti lähes mahdotonta.

    En haluaisi erityisemmin kannustaa ihannoimaan laihuutta, mutta ymmärrän kyllä laihtumishalut sikäli, että esim. omat mittani ovat 65/167, mikä on ihan ok, näytän hyvältä ja miehet ovat minusta kiinnostuneita ja väittävät kauniiksi, mutta olisihan se kiva olla timmimpi, jostain syystä uskon että viihtyisin kehossani paremmin niin. Eli olisi tässä itselläkin tarkoitus laihduttaa, niin että saisi painoindeksiksi noin 20. Mut yritän ottaa rennosti (on se kyllä hankalaa), sillä käsittääkseni on aika tutkittua, että mitä hitaammin laihtuu, sitä varmemmin pysyykin hoikkana. Ja huonosti syöminen kuitenkin pahentaa helposti masennusta ja kaikkea.

    En halunnut kuulostaa mitenkään ikävältä tai töykeältä tai muuta semmoista; oikeastaan olisin halunnut kuulostaa rohkaisevalta, mutta en osaa oikein keksiä mitään sellaista sanottavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tajuan kyllä miten mahdotonta toi -20kg 40 päivässä on, mutta mun pitää asettaa tavotteet korkealle, jotta onnistun. Koska sillon se tarkottaa sitä, etten saa yhtenäkään päivänä lipsua ja vaikka en ihan tohon noin nopeasti yltäisikään, niin ehkä saan silti painon putoamaan reilusti. Siitä olisi sitten hyvä jatkaa kohti lopullista tavoitetta .

      Ja alipaino on tavoitteena, joten se ei tullut yllätyksenä.
      Kiitos kuitenkin tosi paljon kommentista, eikä se ollut ollenkaan töykeä. Kumpa kaikki anonyymit olisivat yhtä mukavia :)

      Poista

Jätä jälkesi tähän blogiin?