perjantai 6. syyskuuta 2013

You know nothing about me

Puhuimme tänään kaverini kanssa dieeteistä. Tai oikeastaan hän puhui ja minä kuuntelin. Tämä kaveri siis haluaa kiinteyttää itseänsä ja kokeilee erilaisia dieettejä. Siinä sitten puhuessaan mainitsi skinny girl dietin ja lisäsi perään vielä, kuinka sairasta se on. Taisin sitten paljastaa kokeilleeni sitä jokus.
 
"Ihme, ettet oo viä saanu anoreksiaa. Tai sitten sun itsekuri ei riittäny jatkaa sitä dieettiä niin pitkälle, että olisit saanu sen."
 
Mitä olsin osannut sanoa siihen. Että hän melkein osui oikeaan? Ei, olin vain hiljaa. Miten voi olla, että oikeasti paras ystävä on noin sokea, ettei tajua miten asiat oikeasti ovat. Tai sitten hän pitää minua niin lihavan, ettei usko, että voisin olla anorektikko. Toisaalta, olen ihan hyvilläni siitä, että hän  sonoi sen. Sain taas uutta puhtia itseni pienentämiseen.
 
Thinspo. (@WannaBeThin22) op Twitter

6 kommenttia:

  1. Anorektikot usein osaa piilottaa sairautensa niin hyvin, että muiden on vaikea huomata mitään. Edes paras ystävä ei välttämättä kykene näkemään sun ongelmia, sillä saatat piilotella niitä jopa tietämättäsi. En usko, että sun kaveris pitää sua läskinä, ei se voi pitää, sä oot niin hoikka.

    Voimia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se kai on, mutta silti tuntuu oudolta, ettei paras kaveri tajua vaikka tietää kuitenkin, etten syö paljoa ja laihdutan...
      Kiitos <3

      Poista
  2. Tuli hirveän paha mieli puolestasi. Sanat voivat todella satuttaa.

    Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanat yleensä satuttaa paljon enemmän, kuin mikään fyysinen...
      Kiitos :)

      Poista
  3. Moi! Vähän outo kysymys nyt eikä oikeen liity postaukseenkaan, sori siitä! Mut haluisitko sanoo rehellisen mielipiteen, oonko läski sun mielestä? http://i41.tinypic.com/4ikbau.png

    En laihduta tai mitään mut jotenkin on silti pelko siitä lihomisesta ja auttais tosi paljon kuulla mitä joku muu sanoo. ;c Ei siis oo säälinkerjuuta tms!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta kuvasta ei oikein nää sitä kokonaisuutta, mutta ton perusteella et todellakaan ole läski! Joten ihan turaan pelkäät lihomista, kunhan vain syöt terveellisesti :)

      Poista

Jätä jälkesi tähän blogiin?