lauantai 9. maaliskuuta 2013

Tsemppausta?

Mä tarvitsen apua. En kuitenkaan halua sitä apua, mitä oikeasti tarvitsisin, vaan haluan teidän apua.
Voisitteko te ihanat tsempata mua, jotta pääsisin taas vauhtiin tän laihduttamisen kanssa?
Listatkaa syitä, miks mun pitää laihduttaa, miks mä en saa syödä ja miten mä onnistun tässä?
Olkaa niin kilttejä, en selviä ilman teitä ! Mä haluan oikeesti päästä ruoasta eroon, mutta tarviin vaan vähän temppausta, jookos? :) ♥

Tumblr_mjdkfcismo1s621tzo1_500_large
 
Tumblr_lvbolhihcn1qgz67oo1_400_large


4 kommenttia:

  1. joo no eihän sun tarttis välttämättä laihduttaa, ihan hyvin voit viettää loppuelämän syömällä kaikkee herkkui ja muuta paskaa ja tursuta yli 100 kiloseks. voit sit olla se jota kaikki kattoo että tossa toi laiska läski menee ja syödä vähän lisää.

    tai sit voit treenata, syödä vähän ja laihtua. voit käyttää kaikkia vaatteita mitä haluut, sua katotaan et ei vitsi tol on ihan unelmakroppa. oot itsevarmempi, sun elämänlaatu paranee ku oot tyytyväisempi ittees. ja se fiilis onnistuneen päivän jälkeen, ku oot syöny riittävän vähän ja liikkunu!! se on jotain ihan parasta! näytät muille ja ittelles et sul on itsekurii. niin ja treenaaminen itessäänkin on ihanaa, se endorfiinien jylläys, vaikka olis ollu miten huono päivä tai vaikka treenikään ei olis ollu mikään paras, niin sen jälkeen on silti aina ees vähän onnistunu olo. :)

    mitä vielä, kun laihut, niin emmätiie kaikki vaan tuntuu paremmalta. laadi treeniaikataulut ain pari vkoo kerrallaan ja älä petä niit lupauksii itelles. et jos oot laittanu jonkun treenin niin teet sen myös. ethän haluu olla heikko. mieti myös esim. sulle hyvät kalorimäärät, eti netist vaik joku laskuri mil voit laskee sun lepokulutuksen ja sit siit pystyt kattoo miten syöt niin päivin ku liikut ja miten niinä kun et liiku ihmeemmin. ei kannata kuitenkaan syödä liian vähää, koska kroppa menee säästöliekille and u end up being skinny-fat. et se 800kcal ihan minimi per päivä. mielummin enmmän, niin helpompi pitää itsekurii ja ei tuu ahmimiskohtauksii.

    itellä on auttanu myös tosi paljon se, et en käy vaa'alla joka päivä. olin ennen koukus vaakaan ja se lisäs stressii, koska halusin koko ajan laihtuu enemmän ja enmmän ja sit lopult vaan repsahdin ja lihoin läskimmäks ku mitä olin ollu. nyt jo taas laihempi onneks:):)

    mut joo, mun aivot ei nyt toimi kunnol, kerron lisää juttui jos keksin :D joo, muista kans juoda vettä riittävästi. se vie nälkää pois ja joskus myös kroppa sekottaa janon nälkään ja syö helposti enemmän. älä syö enää ilta6, viimeistään ilta7 jälkeen, niin sun kroppa ehtii yön aikana kuluttaa hiilihydraatit loppuun ja polttaa rasvaa myös yön aikana. ei muuta, tsemiiii paljon!!!:) u can do it girl!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kitos ihana anonyymi, sä avasit mun silmät taas uudestaan ♥

      Poista
  2. Vähän ehkä toistoa tolle anonyymin kommentille mut listaan nyt myös omat ajatukseni:) Eli siis...
    Miks sun pitää laihduttaa. No oot tyytyväinen ittees ku huomaat itekki miten kevyt olo sulla on, sun ei tee mieli mitään, sä et halua mitään ja sä et tarvitse mitään muuta, ja ei tarvii hävetä mitään makkaroita, puhumattakaan siitä et kaikki muut sun ympärillä huomaa sen ja on salaa kateellisia ku neki haluis olla yhtä upeita. Toisaalta tilanne vois olla se että häpeet ittees ja kaikki sun ympärillä kattoo vaan että hyi hitto toivottavasti en ikinä ite rupsahda ja syö itteeni tollaseks. Että kumpi on parempi, musta se on ihan sanomatta selvää kumpi:D
    Miks sä et saa syödä. Sä lihot, tietty. Syöt syöt syöt lihot lihot lihot aina vaan. Aivot ja ajatukset, eli sinä itse olet pahin vihollises tässä touhussa. Sä itte käsket ittees syömään mut sun täytyy vaan oppia sanomaan sille vastaan ja päättä että oot eri mieltä, koska sä tiedät vallan mainiosti että se on vaan joku hetken mieliteko tai muuta vastaavaa. Et sä sitä tarvitse. (Toki en itte oo sitä mieltä että kokonaan ilman ruokaa kannattais olla.)
    Miten sä onnistut siinä. Esim ennen ku painelet johonki pikaruokalaan ni mieti, mieti, taistele, pakota ittes vaihtaa mieltäs, juo vettä, laske hitaasti sataan, tee jotain muuta (siivoo, tiskaa, järjestä vaatekaappi), syö vaikka pari hedelmää ja sitten vielä kysyt itteltäs että haluatko sä mennä syömään sitä rasvasta paskaa. Toivottavasti et. Kannattaa myös selata jotain thinspoa/fitspoa (mitä ikinä haluat) ja ajatella että säkin voisit olla yks niistä, sähän tiedät sen itsekin. Jos vaan ne hoikat tytöt niissä kuvissa ei vielä auta ni sellaset before-after -kuvat auttaa tosi paljon koska niistä ihan konkreettisesti näkee sen muutoksen rumasta ankanpoikasesta joutseneks. Aikaavievä mut ehkä nopeempi tapa sillon ku tarvii hetinyt jotain inspiraatiota on kerätä kaikkia juttuja, kuvia, reseptejä ja treenejä yhteen kirjaan ja plärätä sitä heti kun tulee sellanen olo että oi ku tekis mieli kebabia. Muutenkin sitä on kiva selailla ku se on sun ittes näkönen ja voit asettaa sinne myös tavotteita ja listata edistymistä! Ja tietty suunnitelmien (ruuan ja liikunnan suhteen) tekeminen voi kans olla hyödyllistä. Täytyy vaan sitten olla sitä lujaa tahtoa jättää kaikki ylimääränen pois ja nousta sohvalta, mutta voihan sitä sitten keksiä itelleen jotain rangaistuksia että jos tämä ei onnistunu ni teen sit seuraavana päivänä tän tuplana -tyyliin.
    Toivottavasti oli jotain hyödyllisiä vinkkejä eikä ihan pelkkää toistoo tosiaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin totta! Vaikenta siinä vaan on ehkä se itsekurin säilyttäminen, mutta pitää vaan olla ihan helvetin vahva. Kiitos ihan tajuttomasti, sain taas uutta motivaatioo! :)

      Poista

Jätä jälkesi tähän blogiin?