maanantai 13. tammikuuta 2014

One year!

Blogi täyttää tänään yhden vuoden ja sen kunniaksi lupasin tehdä kysymyspostauksen.
Kysymyksiä voi vielä laittaa tänne.
Jos on jotain, mitä haluat multa kysyä, niin nyt siihen on hyvä mahdollisuus.
Voitte kysyä ihan mitä vaan!
 
It's a lifestyle
 
Päätin aloittaa The Healthy Skinny Girl Dietin tänään.
Halusin aloittaa hieman tervellisemmltä pohjalta ja suurin syy siihen on luultavasti se,
että on paljon helpompi pitää se muilta salassa, kuin että söisin yhden rusinan päivässä.
Jotta se ei kuitenkaan olisi liian terveellinen, lasken hedelmät ja vihannekset kaloreihin, toisin kuin ohjeessa käsketään tekemään. En myöskään miinusta liikunnalla kulutettuja kaloreita päivän saldosta.
Mielenrauhan saan itselleni ajattelemalla, että isoista luvuista huolmatta, mun ei ole pakko oikeasti syödä noin paljoa, jos en halua.
Ajattelin tämän dieetin jälkeen, joka kestää kolme viikkoa, jatkaa Skinny Girl Dietillä, joka taas sisältää kaloreita huomattavasti vähemmän.
 
 


2 kommenttia:

  1. Paras keino on laihduttaa oikeesti vaan syömällä ja liikkumalla, ei vaan laskeskellen kaloreita ja kiduttaen itseään yksin kotona päivästä toiseen. Liikkumisen kautta saa paljon muuta ajateltavaa. Vähäkalorinen syönti kuluttaa myös paljon lihasmassaa ja kun lihakset kuluttaa enempi energiaa kuin läski, niin kai jokainen haluu lihakset säilyttää? Itsehän n. vuoden kituutin itseäni olemalla syömättä eli paastosin aina viikot (kun opiskelin) eli pelkkää kaloritonta nestettä vaan ja viikonloppuisin kotona käydessä ehkä pari miniateriaa... Kun kuitenkin sairaalaan jouduin 50kg lukemissa aliravitsemuksen takia, niin paino pomppas aluks sen 2kg, mut siitä alkokin "voitto" kun vahdittiin ettei ruoat mun jääkaapissa homehdu ja en koskaan heittäny/piilotellu mitään =D Liikuin vain kuin hullu, söin siis 3h välein melko proteiinipitosia ruokia ja paljon lenkkeilin, olin eläinten kanssa, ratsastusta jne. painoa en seuraillu laskin vaan kaloreita siten, kun terapeutti oli kehottanut eli n. 1600-2000kcal / day ja silti 6kk:n jälkeen olikin paino pamahtanut 41kg!!! Kaloreita nostin aina asteittain, sillä pelkäsin paisuvani, mut huomaamattani siinä käynnistyikin vain tehokas aineenvaihdunta, joka mahdollisti 50kg kohdallakin (nykypaino), että kalorit on tätä nykyä puntilla/lenkkeilyllä lähes 3000kcal/d, eikä oo paino noussu tolla määrällä nyt yli puoleen vuoteen!!! =DD Lähtöpainohan oli 70+kg! =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiedän kyllä että oikea tapa olis sydä oikein ja liikkua paljon ja plaa plaa :D mä kyllä itseasiassa liikun nykyään ihan hulluna mut mä en voi sille mitään että haluan myös olla syömättä ja kituuttaa itseäni, se on mun päässä eikä lähde sieltä kulumallakaan. Kiitos kuitenkin kommentista :)

      Poista

Jätä jälkesi tähän blogiin?